Serveis de màrqueting

per a empreses i comerços

Gestió de xarxes socials

Gestió de xarxes socials

Creem estratègia a les teves xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest…) per tal d’obtenir més visibilitat del producte o servei. A més a més, t’ajudem transmetre una imatge corporativa adequada, amb el suport d’un bon disseny gràfic.

Vols més informació?


Mentoria

Mentoria

La mentoria de màrqueting es tracta d’un assessorament personalitzat del teu negoci. L’objectiu principal d’aquestes sessions de màrqueting és que el propi emprenedor conegui els punts forts i dèbils de la seva empresa i junts executem la millor estratègia per tal de millorar i enfortir el seu negoci: Formació, creació de pla de comunicació, calendari de treball, etc.

Vols més informació?


Email marketing

Email màrqueting

Creem campanyes de newsletter personalitzades per tal de captar i fidelitzar nous clients. Arribem d’una forma ràpida i directe al teu públic objectiu.

Vols més informació?


Fotografia Vídeo màrqueting

Fotografia i vídeo màrqueting

Creació de peces audiovisuals per tal de dinamitzar les teves xarxes socials, mostrar una presentació del teu producte o servei, creació de vídeo corporatiu, entrevistes, reportatges, esdeveniments…

Vols més informació?


Gabinet de premsa

Gabinet de premsa

Generem interès als mitjans de comunicació. Organitzem rodes de premsa i redactem notes de premsa, convocatòries, dossiers de premsa… Fins i tot, organitzem esdeveniments exclusius per generar repercussió als mitjans.

Vols més informació?


Màrqueting gastronòmic

Màrqueting gastronòmic

Una de les meves especialitats és el màrqueting gastronòmic. Creem una estratègia per al teu restaurant, masia de turisme rural, servei de càtering… per tal de gestionar millor el teu negoci i augmentar les ventes i posicionar-lo en el sector.

Vols més informació?


Creació de pàgines web

Creació de pàgines web i posicionament SEO

Dissenyem pàgines web i les adaptem a mòbils i tauletes. Oferim posicionament en cercadors (SEO) per tal d’obtenir els millors resultats en les cerques orgàniques dels principals buscadors: Google, Bing, Yahoo. També disposem del servei de màrqueting en cercadors (SEM).

Vols més informació?


Copywriting

Copywriting

Redactem articles de valor pel al teu blog. També generem contingut per a la teva web, descripció de productes per botigues online, campanyes publicitàries…

Vols més informació?

Subscriu-te al meu newsletter i t’ensenyaré com potenciar la teva empresa amb diferents tècniques de màrqueting.


    Accepto el tractament de les meves dades segons la finalitat indicada en la informació bàsica de protecció de dades personals.


    Un cop cliquis, rebràs de regal CONSELLS PER A FIDELITZAR els teus clients.