Ester Puig - Consultora de marketing

 

Ester Puig – Comunicació & Màrqueting

Sóc llicenciada en Periodisme. Va ser una elecció totalment vocacional. Durant aquests 10 anys he estat treballant i col·laborant en diversos mitjans de comunicació: premsa, ràdio, televisió i agències de comunicació.

Després de tots aquests anys aprenent moltíssim i creixent com a professional he tingut la necessitat de crear la meva pròpia empresa. Per què? Ja era hora de posar en pràctica tot allò que he après durant tots aquests anys. M’he format com a consultora de màrqueting, ja que m’apassiona la meva feina i tinc ganes d’ajudar a les petites i mitjanes empreses d’aquest país.

Es pot remuntar, créixer i arribar fins on tu vulguis? Sí. Comença a canviar el xip, afronta la vida amb positivisme i de veritat, que et sorprendran els resultats. La constància i la perseverança són paraules que ressonen amb força dins meu. No crec en l’efecte immediat, tota bona estratègia requereix temps.

Formació constant per evolucionar i créixer

Vivim en un món on tot canvia molt ràpid, per aquest motiu, crec en la formació i en actualitzar-se constantment per treure el màxim rendiment possible. A les meves consultories trobareu una mà per ajudar-vos a impulsar el vostre negoci: No importa si l’empresa és petita, mitjana o gran, simplement, crec que tot negoci ha de tenir la seva oportunitat per créixer i remuntar.

Què puc fer per tu?

Les xarxes socials estan estancades? Necessites renovar la teva pàgina web i posicionar-la en el teu sector? Vols tenir visibilitat als mitjans de comunicació? No saps per quin motiu, has deixat de guanyar clients? Si tens més preguntes per fer-me, truca’m, segur que et puc ajudar. M’apassiona el màrqueting, estic segura que ens entendrem i buscarem la millor solució per al teu negoci.

Sempre m’ha agradat treballar en equip. Rere el meu nom, Ester Puig Tatjé, hi ha un equip altament qualificat i preparat per buscar la millor solució per al teu negoci. Junts, t’ajudem a impulsar el teu negoci. Estàs preparat? Som-hi!