Treballem junts?

Necessites fer créixer el teu negoci, augmentar les visites de clients o donar a conèixer el teus productes i serveis d’una forma creativa?  Posa’t en contacte amb mi i ens posem a treballar.
  Accepto el tractament de les meves dades segons la finalitat indicada en la informació bàsica de protecció de dades personals.


  Ester Puig Tatjé – Comunicació & Màrqueting

  Truca’ns al 677784887

  Carrer Bassa, 16 – (08274) Sant Feliu Sasserra

  * Informació bàsica sobre Protecció de Dades Personals, d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, ia la LOPDGDD 3/2018, de 5 de desembre.
  Responsable: Ester Puig Tatjé Finalitat: Contactar amb l’interessat. Atendre les peticions d’informació rebudes i respondre les consultes plantejades. Enviar comunicacions comercials sobre els nostres serveis que puguin ser del seu interès mitjançant carta, telèfon, correu electrònic, SMS / MMS, WhatsApp, o per altres mitjans de comunicació electrònica equivalents, sempre que l’interessat hagi consentit el tractament de les seves dades personals per a aquesta finalitat. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament en [email protected] Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben en https://www.esterpuig.com/avis-legal