Beneficis del vídeo màrqueting per a la teva empresa

Com he dit en més d’una ocasió, sóc periodista vocacional. I encara que m’apassioni el món de la comunicació i el màrqueting, tenia ganes d’activar de nou el meu canal de YouTube per oferir als meus subscriptors/ seguidors, contingut de valor que els serveixi per a crear les seves estratègies de màrqueting. Avui parlarem dels beneficis que pot obtenir el teu negoci en apostar per una estratègia de vídeo màrqueting.

Què és YouTube?

Sabies que cada dia es pugen més de 50.000 vídeos a la plataforma audiovisual YouTube? Molts d’aquests, són vídeos corporatius que contenen informació de marques. YouTube és molt útil per a les empreses.

Aquesta plataforma és un servei de Google

Aquesta plataforma permet als seus usuaris veure vídeos gravats o enviats per altres persones. El seu abast és enorme i compta amb milers d’usuaris a tot el món. Amb aquesta eina pots pujar qualsevol vídeo que no incompleixi cap norma de propietat intel·lectual i compartir amb els teus seguidors, anomenats “subscriptors”.

Com et pots subscriure?

Aquelles persones que estiguin interessades en els teus continguts es poden subscriure al teu canal per rebre notificacions cada vegada que pugis un nou vídeo o hagi novetats al teu canal.

Serveis audiovisuals

Peculiaritats de la plataforma

Et permet pujar vídeos a una adreça determinada de la xarxa que pots utilitzar-los per pujar-los a altres llocs com webs, fòrums o altres xarxes socials. És una bona forma de disposar de contingut variat a mà no només per als teus seguidors de Youtube, sinó per a tots aquells internautes als quals els interessi el que has de dir.

Beneficis del vídeo màrqueting per a la teva empresa

EL VÍDEO AJUDA A RECORDAR

Un 60% dels usuaris miren el vídeo abans de llegir el text d’una web. Això implica que el vídeo és una gran eina per presentar en poc temps els teus productes o serveis.

MILLORAR LA COMUNICACIÓ

Les persones atorguen al vídeo credibilitat i confiança. Això reforça la marca: ajuda a humanitzar la comunicació, i fer menys abstracte el teu missatge.

ACONSEGUIR MÉS ATENCIÓ

La gent és més propensa a mirar vídeos que no pas a llegir textos o revisar infografies.

EL CONTINGUT MÉS COMPARTIT A LES XARXES SOCIALS

Els vídeos es comparteixen 12 vegades més que els enllaços i el text combinats.

AUGMENTEN VENDES

Existeixen nombrosos estudis que demostren com els vídeos de producte augmenten les vendes. Els compradors poden visitar de mitjana una mitjana de 5 webs abans de decidir la compra d’un producte. Quan afegeixes un vídeo al teu web, aquest nombre es redueix només a 2.

Serveis de vídeo màrqueting

Conclusió

Com hem vist anteriorment, el vídeo és més que una animació entretinguda. Es tracta d’una eina que pots utilitzar per aconseguir múltiples beneficis. Captar l’atenció, construir autoritat, posicionar la teva web, explicar la teva història, proporcionar informació que val la pena compartir, millorar les vendes, etc.


Les coses estan canviant ràpid, i crear un vídeo espectacular ja és només una part del trencaclosques. Avui en dia,
és fonamental definir una estratègia de vídeo màrqueting, i fer un seguiment dels resultats. Si vols millorar la teva estratègia de màrqueting i incloure vídeos, parlem-ne. Segur que trobem la millor fórmula per a potenciar el teu negoci.