Màrqueting gastronòmic per potenciar el teu restaurant

Millora la teva estratègia de màrqueting gastronòmic

Si ets el propietari d’un restaurant, masia de turisme rural, servei de càtering o et dediques al món de la gastronomia, segur que t’encantaria augmentar la clientela del negoci, oi? Però realment, estàs seguint una bona estratègia de màrqueting?

A través del màrqueting gastronòmic t’ofereixo un ampli ventall per traçar les millors estratègies per a poder triomfar. Sí, TRIOMFAR, amb majúscules!

Màrqueting gastronòmic

L’art de gestionar correctament el teu restaurant

Per molt suculents que siguin els plats que ofereixes a la teva carta o menú, si al darrere no hi ha una bona gestió i planificació, és complicat que funcioni. No trobes? A través del màrqueting gastronòmic elaboro una estratègia global per tal d’ajudar-te a planificar i estructurar el teu negoci.

Segmentar bé els teus clients

Per tal de fidelitzar bé els teus clients és important coneixe’ls. Saber els seus gustos, plats preferits, com els agrada que siguin atesos… En resum: No podem agradar ni vendre a tothom. Cal tenir molt present quin és el nostre públic.

Sigues visible a les xarxes socials i web

Qualsevol negoci lligat a la gastronomia no es pot permetre el luxe de no disposar de xarxes socials. Les xarxes són eines potents si es crea una estratègia prèvia de captació de clients i visibilització. I si tens web, o en vols crear una, recorda d’actualitzar el contingut que hi poses. De què ens serveix una web estàtica? O unes xarxes socials abandonades? Crea moviment i generaràs moviment!

Fotografies atractives

Oblida’t de fer fotografies amb el mòbil, borroses o amb baixa qualitat! La imatge corporativa del teu negoci diu molt de tu. Si cuides i mimes amb amor els teus plats, també ho hauries de fer amb les teves fotografies!

Escolta les crítiques

A ningú li agrada escoltar crítiques, i menys, quan es tracta del nostre negoci. Quan et repeteixen més de 6 vegades algun aspecte per a millorar, fes-los cas i anota-ho en un paper. Reflexiona-hi en els propers dies i busca-hi una solució. T’imagines que canviant o innovant algun plat, aquests clients tornin i pensin i diguin coses meravelloses de tu?

Màrqueting gastronòmic

10 consells per a millorar la relació amb els teus clients

  • Crea un vincle amb el client i fidelitza’l
  • No el facis esperar
  • Tingues el teu equip motivat
  • Sent passió pel teu negoci
  • Tingues uns bons proveïdors
  • Sigues transparent i honest
  • Cuida bé als teus clients perquè se sentin còmodes
  • Fes que sigui una experiència inoblidable
  • Fes cas de les crítiques i aprèn dels errors
  • Crea esdeveniments puntuals

 

El màrqueting gastronòmic és una de les meves passions. I és que només fent uns petits canvis podem millorar molt. I si t’interessa descobrir més secrets de com cuino les estratègies de màrqueting gastronòmic, demana’m més informació.