La teva web necessita un bon copywriting?

Com us he explicat en anteriors articles, el copywriting pot ajudar-te a vendre més fàcilment si utilitzes les paraules adequades per a seduir el teu públic objectiu. La teva web necessita un bon copywriting? Sí, sens dubte. Necessites destacar, ser diferent de la teva competència. Ja ens avorreixen les webs planes i amb contingut pobre o ple de tecnicismes que ningú entén. Volem webs plenes de vida, que transmetin i facin que els nostres futurs clients acabin decidint-se a favor nostra.

Una botiga online amb descripcions creatives

Quan navego per Internet sempre estic mirant constantment botigues online per veure quines descripcions posen als seus productes. I sovint, et trobes amb escrits buits, simplement descriuen el producte sense cap mena de gràcia.

Per a treballar una marca cal potenciar els seus valors i tenir un propi llenguatge. Una forma de comunicar que enganxi, sedueixi i que no et deixi indiferent. Gràcies a la tècnica de copywriting podem aconseguir crear textos adaptats a cada públic, fer que el client acabi comprant i fins i tot, fidelitzar-lo i que se senti a gust amb la nostra marca.

copywriting per a webs

Una presentació que sempre sona igual

Quantes vegades entres a una web i vas al famós “qui sóc”? Molts cops, veritat? Hi ha alguna web que t’hagi sorprès? Enganxat? Inspirat? El copywriting ens permet explicar coses quotidianes, amb una xispa creativa que faci que el lector no es quedi indiferent. No expliquis coses que a ningú li interessen. Ves directament al gra! Creus que als teus futurs clients els importarà gaire si tens 2 o 5 carreres? El que esperen de tu és que els solucionis el problema que tenen. Per tant, busca dins teu allò que et fa únic i redacta-ho de forma que enganxi.

Tens una història per a explicar?

Les històries de superació personal enganxen, però alerta, també estan molt explotades. Imagina que tens un negoci familiar que passa de generació en generació. Com redactaries aquesta història? Gràcies a l’storytelling pots jugar amb les paraules i convertir-les en una història apassionant, com si es tractés d’un conte o pel·lícula.

Textos breus, però ben treballats

Sí, preferim els textos breus. A ningú li agrada llegir grans parrafades i menys quan el que estàs buscant és un producte o servei amb urgència. Tots tenim el temps just, per tant, hem de jugar amb això per a poder ser clars i concisos.

web necessita un bon copywriting

Un blog que atrau moltes visites

Vols atraure moltes visites a la teva web? Et recomano que posis un blog! Un blog et portarà feina, però val la pena per a molts motius. Primer, perquè podràs treballar el copywriting i explicar tots els serveis, curiositats, notícies que puguin interessar als teus seguidors. I segon, perquè pots crear una estratègia de SEO molt interessant per a posicionar el teu article i estar en els primers llocs del rànquing.

Una web amb un bon copywriting destaca, ven amb més facilitat i es apreciada dins del seu sector. És hora de renovar els textos de la teva web i fer-los més creatius i entenedors. La teva web necessita un bon copywriting. Comencem?