Copywriting per a empreses. Sedueix amb paraules

Fa temps us vaig parlar del Copywriting, una de les tècniques més efectives en màrqueting. Consisteix a redactar de forma persuasiva per tal d’atraure a un determinat públic objectiu i que aquest et compri els teus productes o serveis. El Copywriting per a empreses t’ajudarà a posicionar-te millor en el teu sector i et permetrà comunicar de forma creativa totes les teves notícies i comunicació interna i externa.

Paraules que ressonen igual

Totes les empreses haurien d’apostar per al copywriting. Actualment, estem tant bombardejats d’informació que ens pot costar de trobar el nostre producte o servei ideal.

Gairebé sembla que moltes marques aposten per a copiar les unes a les altres i, així, és molt complicat vendre i triomfar. De vegades, tens la sensació que tot et ressona igual? A mi em passa sovint quan miro la televisió i veig la mateixa tonalitat i missatge en molts anuncis televisius. El que ha funcionat amb una empresa concreta, no ha de funcionar a totes.

Per a poder-te diferenciar de la competència a través de les paraules, et recomano aquests 3 punts. Grava’ls amb foc a la teva ment! Estàs prepara’t? Som-hi!

Copywriting per a empreses

Si vols apostar pel Copywriting és vital que…

  • Cridar l’atenció

Sí. Cridar l’atenció no significa apostar per a campanyes buides de contingut i fer coses sense sentit. Seguint la teva línia empresarial, has de buscar aquell valor diferencial que et fa esdevenir únic. Anota aquelles paraules que fa que la teva empresa sigui la millor.

  • Crea relacions de confiança

Les paraules poden seduir als teus clients. I no només això, sinó que els poden ENAMORAR. Quan un client et compri un producte o servei, l’has de conquistar. Cuida al màxim cada detall i crea relacions de confiança per tal que allò que expliquis sigui real i coherent. Transmet el missatge empresarial d’una forma clara i natural. Recorda que la majoria de persones busquen naturalitat i espontaneïtat.

  1. Ofereix solucions emocionals

Sí, a més a més de tenir textos ben estructurats i redactats, et serà de gran utilitat apostar per tocar la part més emocional. Quan parlem de sentiments ens entendrim. Connectem. Deixem de fer el que fèiem i simplement, parem atenció.

 

Comunicar de forma creativa i natural

El copywriting per a empreses és vital per a créixer i diferenciar-te de la competència. I què puc fer per a la teva empresa?  Ajudar-te a redactar textos per a les xarxes socials, articles al blog, refer aquell contingut antic de la teva web que ja no et sents identificat… Puc posar text als flyers, donar vida a la teva targeta de presentació… En definitiva, puc dotar de contingut de valor a la teva empresa i enamorar a aquell qui ho llegeixi i t’acabi comprant els teus productes o serveis.

M’interessa el Copywriting