Idees per tirar endavant el teu negoci durant el confinament

Quan es tracta de valorar l’impacte que el Covid-19 pot tenir en les vendes és fonamental preguntar-se: ¿Es possible seguir venent els meus productes i / o serveis? T’has plantejat la venda online? Com puc seguir facturant? A través d’aquest article et vull oferir  idees per tirar endavant el teu negoci durant el confinament.

 

Fes entregues a domicili

Són molts els negocis que s’estan reinventant durant l’època del confinament. Encara que hagis hagut de baixar la persiana durant unes quantes setmanes, es bo que et plantegis si pots seguir facturant d’alguna forma i, el més important, com et pots reinventar per als propers mesos.

 

menjars a domicili durant el confinament

Menjars a domicili

Quants restaurants ofereixen menjar a domicili durant aquests dies? Molts! Cada vegada en són més. Tots els sectors s’estan reinventant per a poder facturar. I és que les factures no es paguen soles, oi? Necessitem facturar i buscar noves alternatives. Hi ha restaurants que ofereixen plats, altres menús sencers… Tot és qüestió de provar-ho i avaluar cada cas.

 

Passa’t al vídeomarketing

Encara no has fet cap vídeo aquests dies? Són molts els negocis que aprofiten el confinament per a gravar-se i presentar els seus serveis, entretenir als seus clients i seguidors, fer entrevistes a altres emprenedors, fer vídeos emotius o de recordar esdeveniments o actes… En definitiva, els vídeos enganxen i venen.

fer vídeos en directe a casa

Instagram Live

Instagram Live és un format de vídeo en directe ofert per Instagram Stories. Quan vagis a fer una Story, podràs triar l’opció de vídeo en directe, que et permetrà retransmetre en viu vídeos de fins a 1 minut amb possibilitat d’interacció real amb els teus seguidors.

Instagram Live presenta una sèrie de característiques que poden afavorir la teva visibilitat com a marca i millorar l’engagement amb els teus seguidors.

Pots fer entrevistes, generar debat, mostrar productes, explicar els beneficis del teu servei o producte, retransmetre un acte o esdeveniment… En fi, tens moltes opcions i és una bona manera d’entretenir la teva comunitat virtual.

 

Canal de Youtube

Recorda que també es un bon moment per a obrir el teu canal de YouTube i posicionar els teus vídeos. YouTube és una plataforma ideal per a generar contingut audiovisual. Pots gravar tutorials, mostrar els avantatges o beneficis de contractar els teus productes o serveis, fer cursos online… En fi, tens moltíssimes opcions per a créixer a nivell professional.

 

idees per tirar endavant el negoci durant el confinament

 

Crea concursos per a augmentar seguidors

Els concursos a les xarxes socials sempre han funcionat molt bé. Creus que podries fer-ne un per a millorar l’engagment de les teves xarxes socials? Vols augmentar seguidors i donar-te a conèixer? No tots els sortejos estan ben plantejats. Primer de tot, cal que et marquis una estratègia. Què vols aconseguir amb aquest sorteig? Augmentar seguidors? Guanyar notorietat?

 

cursos online durant el confinament

 

Fes cursos o ven assessoraments online

I durant aquests dies de confinament són molts els emprenedors I emprenedores que aprofiten per a formar-se. Vens serveis? Vols oferir un curs? És igual si el fas gratuït o bé de pagament. És important que aprofitis aquest moment per a generar contingut de qualitat i també, treure’n rendiment econòmic. Espero que amb aquestes idees puguis tirar endavant el teu negoci durant el confinament de la millor manera possible.

Necessites assessorament? Vols crear una pàgina web o botiga online? Tens ganes de reinventar-te i generar nous ingressos? Aquests dies tinc un servei gratuït d’assessorament. En parlem?