Curs de creixement personal. Comença a brillar

Tens ganes de créixer a nivell personal i professional? No et perdis el Curs de creixement personal “Fes brillar el teu negoci”. Consta de 7 temes i té una durada d’un mes. Aprendràs a tenir una ment lliure de creences limitants, a calcular el teu número de vida a través de la numerologia; a motivar-te a través de coaching emocional; a entendre les fases de les llunes i treure’n el màxim rendiment; a alliberar-te de pors i bloquejos; a meditar per desconnectar de la feina i descobrir quins minerals són més adients per a treure la creativitat…

En definitiva, t’espera un curs potent per a descobrir els teus talents i treure’ls a la llum.

Curs de creixement personal

Treure partit de les fases lunars

T’agrada l’astrologia? Mires sovint el cel per veure quina fase lunar estem? Simplement, t’agrada observar la lluna? És curiós com depèn a quina fase lunar ens trobem estem més o menys motivats, animats, actius laboralment, etc.

En aquest curs parlarem breument de les llunes i sabràs què fer en cada fase per tal de ser el màxim productiu a la feina i a la teva vida personal. Quan entenem que som cíclics, tot esdevé més fàcil. Simbòlicament, la lluna representa el subconscient, el passat, la família, la dona, la mare, les emocions i les arrels. És el planeta que regeix a el signe de Càncer. A l’igual que els equinoccis i els solsticis, les seves fases juguen un paper summament important en els esdeveniments que se succeeixen amb tots els éssers vius al nostre planeta.

L’actitud és vital per a afrontar reptes

Aquest 2020 hem passat per a diversos moments. Per a algunes persones no ha estat gens fàcil. Tot i així, molts emprenedors/es han decidit que aquest any era el moment ideal per obrir el seu negoci. Entre tota la foscor han sabut trobar la llum per il·luminar de nou la seva vida i que prengui més força que mai.

Sense una actitud positiva no haurien tirat endavant. En aquest curs veurem que a través del coaching emocional podem vèncer obstacles, creences limitants, pors ben arrelades i alliberar-nos per a tornar a agafar embranzida.

curs de coaching emocional

El poder del silenci. Com podem meditar?

Entre tots els temes que he nombrat al principi, m’agradaria centrar-me amb el poder de la meditació. Sovint, vivim tant estressats que no sabem el que és el silenci. Atura’t, relaxa’t, afluixa!

Amb aquest curs aprendràs la importància de saber parar, de trobar aquells minuts a la setmana per a tu. Per a ser creatius també ens hem d’inspirar, parar i escoltar el silenci.

Imagina’t el poder que pot tenir escoltar una meditació guiada per simplement, deixar fluir tot allò que tens dins. Moltes persones acaben descobrint els seus dons i talents ocults.

Si ets una persona inquieta, que sempre té ganes d’aprendre i millorar el seu dia a dia, si ets dels que t’agrada fixar-te reptes per a créixer personalment… Aquest és el teu Curs de creixement personal! Comencem el proper 7 de gener de 2021. Una bona data per a començar l’any amb força i il·lusió. T’espero!