Com crear un bon storytelling a la teva empresa

No saps com atraure clients potencials a la teva empresa? No tens una història que enganxi?  Crear un bon storytelling et garantirà tenir una història única i especial que et crearà grans beneficis per a la teva empresa.

Si busques diferenciar-te i enganxar amb la teva història has de buscar un professional del marketing que t’ajudi a redactar els textos de la teva empresa o marca personal. Però, a on ho pots aplicar? Doncs a les xarxes socials, en promocions, flyers, redacció de textos  a la web, en crear infoproductes, en campanyes d’email marketing…

Què és l’Storytelling?

L’storytelling és l’art d’explicar històries emprant un llenguatge sensorial presentat de tal forma que transmet als oients la capacitat de seduir-los.

Imagina’t que ets un emprenedor que treballes la teva marca personal i vens els teus serveis com a coach. Si expliques el que fa tothom, creus que podràs enganxar-los fàcilment?

Sovint, molts coaches expliquen les seves històries de superació personal per a atrapar nous seguidors. D’aquesta forma, poden arribar més fàcilment als seus seguidors i creen comunitats fortes de fidelització.

A més a més, molts d’ells segur que han comptat amb els serveis d’un bon copywritter o expert en marketing per a redactar-los storytelling de la seva marca personal.

com crear un bon storytelling

Coneix les característiques principals per a crear un bon storytelling:

  1. Connexió. És important que la persona que ho llegeixi connecti i se senti atrapada per la història i valors de l’empresa.
  2. Els lectors han d’empatitzar amb la nostra història. Se l’han de fer seva i que acabin participant amb l’empresa: comprant, seguint-nos a les xarxes socials, subscrivint-se al newsletter, etc.
  3. Ser natural. Avui dia és vital ser natural. Cada vegada valorem més les marques i històries humanes, properes i senzilles.
  4. Emoció positiva. Si volem triomfar hem de sumar amb paraules emotives i creatives. La història ha de tenir un inici, nus i desenllaç, com si es tractés d’explicar un conte.
  5. Valor diferencial. Què et fa diferent? Per a quin motiu t’han de comprar els teus productes i serveis? Reflexiona i pren nota!

I ara que ja coneixes què és l’storytelling i les seves característiques principals, creus que ofereixes una història atractiva per a poder captar millor els teus clients potencials?

Sovint, llegeixo l’apartat de “qui som” de moltes empreses o emprenedors i sempre es repeteixen les mateixes frases i patrons. Vols impactar amb la teva història?  Contacta’m i junts, crearem un storytelling fascinant!