5 Consells per a potenciar Instagram Stories

Instagram és una de les xarxes socials que més bé funcionen per a una estratègia de màrqueting. És una de les plataformes que més creix en nombre d’usuaris.

Instagram et permet realitzar qualsevol tipus d’acció, ja sigui per a consolidar la teva marca, captar nous clients, donar a conèixer un nou producte… Més de 2 milions d’empreses de tot el món ja s’estan anunciant a aquesta xarxa social. Avui et proposo que descobreixis 5 consells per a potenciar Instagram Stories i fer créixer el teu negoci. Estàs preparat?

5 consells per a potenciar Instagram Stories i fer créixer el teu negoci:

Vídeos en directe: El vídeo, com sempre us comento, és molt important i necessari per a captar l’atenció dels nostres seguidors. A l’apartat d’Instagram Stories podreu fer vídeos en directe. (Cal tenir una bona cobertura i Internet al vostre abast). Aquests vídeos en rigorós directe, ens permeten interactuar amb la nostra comunitat de seguidors i crear vincles molt saludables.

Podeu parlar de diferents temes: Parlar d’un producte, mostrar-lo a càmera, explicar els beneficis, debatre sobre un tema, retransmetre algun acte o simplement, passar a saludar als vostres seguidors. Feu el que feu, es bo que hi hagi una estratègia al darrere (captar nous seguidors, fidelitzar, vendre un producte o servei).

Instagram

Pregunta als teus seguidors

Enquestes: Les enquestes ens permeten conèixer millor als nostres seguidors. Dubtes sobre quin producte treure al mercat? No saps quin tema els pot interessar més per al proper article que redactis al blog? Pregunta quins temes els agraden llegir, quina és la seva xarxa social preferida i tot allò que creguis que sigui interessant per a enfortir la teva estratègia de màrqueting.

Explica les novetats

Novetats: Explica les últimes novetats, serveis, cursos, actes, notícies… Es una bona forma d’anunciar les novetats i temes exclusius, d’aquesta forma, els teus seguidors estan avisats que aviat entren novetats en el teu negoci. Ho pots fer en forma de míni vídeo i penjar-lo al canal de vídeos d’Instagram, amb fotografies i icones, posant GIFS, mencionant o etiquetant a persones o empreses…

Ubica les teves fotografies

Tags de geolocalització: S vols que els usuaris o seguidors sàpiguen a on et trobes, pots utilitzar les etiquetes d’ubicació disponibles a Instagram. (Si creus que pot ser rellevant per al teu negoci ho pots incloure). Per exemple, pots posar-ho quan estiguis en un acte de formació, etc. Moltes persones busquen quins negocis hi ha al voltant d’una etiqueta d’ubicació.

Instagram stories

Menciona a les marques, seguidors…

Mencions: Pot semblar massa, o que no et portarà resultats. Respondre les mencions i missatges directes del teu compte d’Instagram pot millorar la teva visibilitat. Això passa a causa del algoritme d’Instagram, que prioritza els comptes amb els quals els usuaris estan més involucrats. Pots respondre a qualsevol menció al Stories de la teva marca per aparèixer més sovint  per als teus seguidors.

 

Aquests serien els 5 consells per a impulsar Instagram Stories. Evidentment, pots plantejar-te utilitzar-ne un o varis, si creus que encaixa amb el teu sector i et sents còmode fent-ho.