3 secrets per a triomfar a LinkedIn

Linkedin és una xarxa social que va néixer per posar en contacte a professionals i empreses, que busquen sinèrgies laborals i noves oportunitats de negoci.

El primer que has de fer per estar present a LinkedIn és omplir les dades de perfil que et demana. Seria com una espècie de currículum online, però és molt més que això.

LinkedIn permet recomanar a altres professionals amb els quals has treballat i que són presents en aquesta xarxa, així com també validar aptituds d’aquests contactes. Per exemple, pots puntar-los si són bons en ofimàtica, idiomes, redacció de textos, etc.

Imagina’t que aquest contacte que has recomanat no té feina i una empresa de selecció està buscant un perfil similar. Si veu que diverses persones el recomanen i té unes aptituds bones; segurament, se’l mirin amb més bons ulls i entri a formar part del procés de selecció. Estàs preparat per a conèixer 3 secrets per a triomfar a LinkedIn?

LinkedIn

Més de 500 milions d’usuaris actius al mes

LinkedIn té més de 500 milions d’usuaris actius al mes i s’ha convertit en la principal plataforma online per a realitzar negocis. Cada dia, milions de professionals accedeixen a aquesta xarxa social per estar al dia de l’actualitat de les empreses del seu sector o d’aquelles que els agradaria treballar, per a comparar productes o serveis, per entrar en contacte amb altres treballadors i buscar noves oportunitats de col·laboració.

Si tens empresa i estàs present a LinkedIn, tindràs més visibilitat, obtindràs noves oportunitats de col·laboració, podràs establir conversa amb persones del teu sector…

triomfar a LinkedIn

A continuació t’explico 3 secrets per a triomfar a Linkedin

  • Crea’t un perfil d’empresa i completa al màxim tota la informació del teu negoci: Nom, descripció de l’empresa, fotografia, dades de contacte…
  • Potencia el networking. Estableix comunicació amb altres professionals del teu sector i genera noves oportunitats de negoci.
  • Aposta per a les recomanacions. Recomana i valida aptituds dels teus contactes. Generaràs més visibilitat del teu perfil professional.

 

Si vols triomfar a LinkedIn recorda:

  1. Establir uns objectius quantificables. Cal definir què es vol aconseguir a LinkedIn, per exemple, aconseguir un determinat nombre de seguidors, captar registres per a la base de dades, posar en marxa processos de selecció, etc.
  2. Actualitzar periòdicament els continguts. No tenir una presència activa a LinkedIn pot projectar una certa imatge de deixadesa. És molt important tenir cura i mantenir actiu i actualitzat el perfil de LinkedIn de la teva empresa.
  3. Potenciar el networking. Establir comunicació amb persones del mateix sector, debatre informacions d’actualitat, trobar proveïdors, treballadors…

Si vols fer créixer el teu negoci i generar contactes de valor per a la teva empresa però no saps quina és la millor estratègia per fer-ho, contacta’m.