Aconseguir més seguidors amb Instagram

Com puc aconseguir més seguidors al perfil d’empresa d’Instagram?

Com vaig prometre en una publicació a la meva pàgina professional, tenia moltes ganes de parlar-vos d’una de les xarxes socials més potents que hi ha actualment: Instagram. Té uns 500 milions d’usuaris actius al mes, Instagram és la segona xarxa social més popular després de Facebook.

La nostra empresa ha d’estar present a Instagram? Cada empresa, per petita o gran que sigui, haurà de veure si realment encaixa dins d’aquesta xarxa social, ja que la imatge és la gran protagonista(encara que també s’hi poden pujar vídeos).

Sempre recomano, traçar una bona estratègia i crear un pla de comunicació previ per veure si realment en podem treure profit.

Com funciona Instagram?

Els usuaris d’Instagram poden escollir posar “m’agrada” al teu contingut. Poden fer-ho mitjançant el doble clic de la teva foto o vídeo en l’aplicació mòbil, o fent clic a la icona amb forma de cor en el seu contingut en l’aplicació.

Llavors, ¿per què els “m’agrada” són tan importants? Sovint, són el primer punt de contacte entre el teu contingut i un possible nou seguidor. Transmetre una bona imatge és vital per atraure nous seguidors, i qui sap si en un futur no molt llunyà, es puguin convertir en un possible client.

 

6 consells per potenciar les teves publicacions a Instagram:

  • Afegeix una etiqueta de la ubicació per fer que el teu contingut es reconegui més.
  • Publica fotografies amb bona qualitat, i si pot ser, pròpies.
  • Utilitza hashtags de forma intel·ligent.
  • Interactua amb altres usuaris i si s’escau, menciona’ls.
  • Publica en el moment adequat. De res serveix publicar en hores que sabem que els nostres seguidors o clients encara estan dormint o no són prou actius en aquella franja horària.
  • Mostra la teva personalitat en les teves publicacions d’empresa. No tinguis por en mostrar o fer quelcom diferent.

Aconsegueix seguidors amb instagram

Què es Instagram Stories?

La seva principal qualitat és el atorgar als usuaris o empreses la possibilitat de crear vídeos curts, que desapareixen després de 24 hores des de la seva publicació.

Però això no és tot: també es poden afegir dibuixos, stickers i emojis per adornar els teus vídeos. Pel que fa a la desaparició del contingut passades les 24 hores, els desenvolupadors asseguren que el seu propòsit és permetre als usuaris compartir posts informals sobre les seves activitats diàries.

Cal que la nostra empresa elabori contingut específic per Instagram Stories? Caldrà estudiar cada cas per separat. Personalment, l’utilitzo moltíssim, ja que trobo que dóna molt de joc. T’ animo a provar-ho i veure quina és la reacció dels teus seguidors o clients. A més, també pots consultar qui ho mira (sempre descobreixes els teus seguidors més fidels.)

 

APLICACIONS

Et recomano les següents aplicacions per millorar les teves publicacions d’empresa a Instagram. En trobaràs moltíssimes més, com sempre, caldrà estudiar prèviament que t’interessa més per al teu perfil d’empresa.

 

Boomerang

Es tracta d’una app per a crear gifs animats (encara que millor anomenar-lo pel seu nom: Boomerang) directament des Instagram. Et permet disparar una ràfega de i la converteix en un bucle.

 

Phhhoto

Hi ha milers d’apps per fer loops però Phhhoto. Creen un loop en baixa fidelitat per donar un estil retro curiós.

 

Facetune

Si vols corregir un defecte d’una imatge, aquesta és la teva aplicació. Amb Facetune podem modificar totes aquestes petites imperfeccions de les nostres fotos retrat.

 

Prisma

Tens ganes de provar filtres artístics? Com en la majoria d’apps, podrem corregir certs aspectes de la foto, però el més interessant d’aquesta app són els seus estils predefinits.

 

Hyperlapse

Ajuda a estabilitzar els vídeos i a modificar la velocitat de reproducció per aconseguir un efecte de timelapse divertit. Amb ella pots retallar el vídeo gravat i eliminar aquells frames que no encaixin i que no t’agradin.

Prefereixo Hyperlapse que l’app nativa de iOS perquè puc canviar la velocitat i així donar-li l’efecte que vull a timelapse.

 

Layout

Hi ha moltes aplicacions que et permeten combinar múltiples imatges en una de sola, però Layout és una de les més còmodes. I en ser d’Instagram fa el procés més senzill si cap.

Aplicacions d'instagram per aconseguir seguidors

 

Si tens ganes de potenciar el teu perfil d’empresa a Instagram o bé, fer-lo créixer buscant seguidors i possibles clients per al teu negoci, però et falta crear una estratègia de màrqueting, contacta amb mi sense compromís i estaré encantada d’ajudar-te.

La qualitat de les imatges ha de ser molt bona per a transmetre una imatge corporativa seriosa. I evidentment, tot i tractar-se de pujar imatges, no podem oblidar la part descriptiva, sovint força descuidada, que cal mimar i redactar sense faltes d’ortografia.

Pots seguir el meu perfil professional fent un clic aquí.