LinkedIn per a empreses

Segurament, et preguntes si la teva empresa ha de tenir presència a LinkedIn i si en pots treure rendiment.  Jo et diria que cada empresa és un món i s’han d’avaluar els pros i contres. Per això sempre elaboro un pla de marketing on recullo tota la informació necessària: objectius, metodologia de treball, accions i estratègia a seguir.

LinkedIn per a empreses. 4 punts clau a tenir en compte

ESTRATÈGIA. Crear una estratègia en aquesta xarxa social farà que aconsegueixis els objectius marcats prèviament en el teu full de ruta. No podem publicar per publicar. Es vital seguir unes directrius. A qui vull seguir? Qui vull que em segueixi? Quins continguts són els adequats per a compartir? Amb quin idioma haig de publicar?

ESTADÍSTIQUES. No saps quantes persones visiten el teu perfil de LinkedIn? Qui són? D’on són? A què es dediquen? Per a quin motiu et segueixen? Recull aquesta informació en gràfiques, pot ser útil per a les teves properes campanyes.

COMMUNITY MANAGER. És vital respondre a totes les preguntes que ens puguin fer a la nostra pàgina professional o al mur personal. Si et treu moltes hores o realment vols professionalitzar la teva empresa és un bon moment per a contractar un community manager. Aquesta persona sabrà com respondre i t’ajudarà a enfortir el branding de l’empresa

CONTINGUTS ATRACTIUS. Els continguts que comparteixis han de resultar atractius per al teu target. De què serveix posar articles o informacions més simpàtiques si realment no estem atraient al nostre client ideal? Combina articles, vídeos, fotografies, infografies… Però fes que tinguin valor per al teu públic!

LinkedIn per a empreses

LinkedIn una xarxa social en constant moviment

 LinkedIn és la meva xarxa social preferida. M’acompanya a tot arreu des de fa 10 anys i m’ha ajudat en incomptables ocasions a desenvolupar la meva carrera professional i assolir diferents objectius professionals.

  • La raó nº1 per la qual es fa servir LinkedIn per a empreses: pots trobar feina.
  • Tens un negoci? Necessites sí o sí tenir presència a LinkedIn.
  • Vols augmentar les teves vendes? LinkedIn pot ajudar-te.
  • Pots arribar a ser contacte de professionals “inassolibles”.
  • Pots potenciar la teva marca personal com mai abans ho havies fet.
  • Segueix als líders d’opinió … O converteix-te en un d’ells!
  • Converteix LinkedIn en el teu propi bloc.