3 avantatges de tenir una botiga online

Tens botiga online o has pensat alguna vegada en vendre productes per Internet? Avui et parlo de 3 avantatges de tenir botiga online i acabar triomfant. Pren nota!

Botiga online

3 avantatges de tenir botiga online

1. Mínima inversió respecte a una botiga física

Avui dia és possible llançar la teva botiga online sense fer una gran inversió econòmica. Per començar, un cop tinguis registrat el domini del teu lloc web, has de començar a dissenyar i crear la botiga online. Quins colors utilitzaràs? Com ha de ser el logo? Quants productes vols vendre?

Recorda que és imprescindible tenir un servidor amb capacitat suficient per assegurar una velocitat de càrrega òptima. També serà vital emprar una eina que et permeti dur a terme les principals accions de màrqueting online, com ara descomptes, targetes regals, codis de descompte…

A diferència de la botiga física que sí que importa la ubicació, si pagues o no un lloguer del local, etc., el món online amb una bona campanya de màrqueting pots estalviar-te molts costos i generar molts més clients d’arreu del territori.

2. Pots tenir l’estoc que vulguis

Un dels altres avantatges de vendre online és que pots optar per a comprar poc estoc, pensa que ningú ho podrà comprovar. Per exemple, si tens una botiga online de moda no cal que tinguis la numeració de totes les talles, pots començar per tenir-ne poques o comprar talles úniques. És una forma d’estalvi. Així, evitaràs fer grans inversions econòmiques en estoc que no saps si acabaràs venent.

3. Ven a l’hora que vulguis  

Vivim en un món amb presses, on el temps val or i el que menys ve de gust quan es va de compres és el fet d’estar a la cua per a la caixa. Quan compres online tot és molt més senzill, l’únic que caldrà serà comprar allò que necessitis amb un simple clic, al moment que més et vingui de gust. Les botigues online sempre estan obertes les 24 hores del dia.

En la majoria de les botigues físiques solen establir-se horaris d’obertura de 9 o 10 hores. Això fa que moltes persones que tenen horaris laborals molt amplis prefereixin sempre realitzar compres de forma online en les seves estones lliures durant la setmana. També és una bona opció per comprar regals a última hora.

A més a més, podràs vendre a tot món si això ho desitges.

Beneficis botiga online

Posicionament per a vendre articles concrets

Comptar amb una bona estratègia de màrqueting serà vital per a obtenir els resultats desitjats. Caldrà moure correctament les xarxes socials, ser actius i interactuar amb els nostres seguidors, redactar articles del sector al blog, fer una estratègia amb influencers, etc.

Recorda que amb el posicionament SEO podrem posicionar els nostres productes  en els primers llocs dels cercadors i ens facilitarà la venda de determinats articles.

 

Si tens en ment crear una botiga online i vols fer la mínima inversió o bé, ja disposes de botiga online però vols augmentar visites i vendes, t’assessorem de forma totalment gratuïta. Informa’t!

MÉS INFORMACIÓ