T’agradaria sortir a la premsa sense cap cost?

Sortir a la premsa et garanteix una sèrie de beneficis: Guanyes visibilitat, augmenta la reputació del teu negoci, et diferencies de la competència… Primer de tot, has de buscar un motiu per a poder sortir a la premsa: Una inauguració del teu negoci, una ampliació de la flota de camions, una nova partida de productes o serveis, una donació de diners a fins solidaris…

Un cop tinguis clar què vols comunicar, el següent pas serà crear una nota de premsa per tal que els periodistes la publiquin com a notícia.

Informació constant

Els periodistes reben cada dia moltíssims correus, assisteixen a un munt de rodes de premsa… Cridar l’atenció enmig de tanta informació no sempre és fàcil.

El primer que s’ha de tenir clar és traçar una bona estratègia. Cal seleccionar molt bé en quins mitjans que volem sortir. I el més important, quin missatge volem transmetre.

Vols saber com captar l’atenció del periodista?

Exemple d’una notícia a la premsa

Avui us presento a la Carmen Sales. És coach emocional, CEO de Carsara, emprenedora, ballarina i autora de la Trilogia ‘Aliento de vida’. Treballa com a directora financera en una multinacional italiana des de fa més de 20 anys, però des de fa 11 anys es va interessar pel món de les teràpies alternatives. Li apassiona ajudar els altres a viure plenament.

Com a emprenedora té clar que ha de treballar molt bé la seva marca personal si vol aconseguir que el seu negoci arribi al màxim nombre de persones.

com sortir a la premsa?

Primers resultats

Per a potenciar les vendes del seu llibre va ser vital crear una estratègia de mitjans. Aquesta estratègia es perllongarà en els propers mesos. Us deixem amb un exemple d’una notícia publicada al diari El 9 Nou de l’edició del Vallès. El més important és ser visibles i seguir treballant amb les ganes i la il·lusió del primer dia. Que res i ningú t’aturi.