Mitjans de comunicació

Quins beneficis té la meva empresa quan surt als mitjans de comunicació?

Quan una empresa (petita, mitjana o gran) surt als mitjans de comunicació augmenta la seva  notorietat i visibilitat. Primer de tot, és important crear una estratègia de mitjans i fixar uns objectius. No ens val qualsevol contingut ni qualsevol mitjà de comunicació.

No importa si portem més o menys anys en el nostre sector per a poder sortir a la premsa. Per exemple, hi ha empreses que porten una trajectòria de més de 20 anys d’història i mai els ha calgut l’ajuda de la premsa per a donar-se a conèixer o obtenir visibilitat. I també, trobem empreses més petites, que han innovat o han fet un llançament d’un producte molt interessant i han generat interès a la premsa sense tenir-ho pensat.

Ester Puig Comunicació

Alguns beneficis que ens aporten els mitjans offline i online:

  • Visibilitat
  • Augmentar vendes
  • Posicionament en el seu sector
  • Confiança
  • Reputació 
  • Tràfic web
  • Diferenciar-te de la competència
  • Linkbuilding

Al llarg de tots aquests anys, he dut la comunicació de molts negocis que a dia d’avui estan molt ben posicionats en el seu sector.

 

I quin és el secret per a triomfar?

Tenir clars els objectius, l’estratègia i les accions que durem a terme.

No podem abusar de les notes de premsa, ni tampoc de convocar als mitjans en actes o esdeveniments per tal de sortir contínuament a la premsa. Hem de cridar l’atenció, ser creatius, seguir fil per randa la nostra filosofia d’empresa i transmetre un missatge adequat a la nostra audiència.

Conec moltes empreses que han desistit en contractar un gabinet de premsa perquè no han obtingut el resultat desitjat. No és fàcil, però no impossible. Tota estratègia requereix de temps, i com sempre dic, si es treballa correctament, al final, tot arriba i té la seva recompensa. Sovint, amb una nota de premsa no és suficient.

 

T’agradaria atraure l’atenció dels mitjans de comunicació?

Creus que la teva empresa genera contingut de valor però no saps com començar ni com redactar-ho per tal que et publiquin les notes de premsa? Posa’t en contacte amb mi a través del formulari i junts, buscarem la millor estratègia de mitjans (locals, nacionals, internacionals i especialitzats).

Recorda que els periodistes reben cada dia moltíssims emails, trucades i els conviden a diversos actes per assistir. Si ens presentem de forma creativa i som originals, aconseguirem despertar la seva curiositat.