Taller de bany de bosc

Últimament podem escoltar molt el terme taller bany de bosc. Saps de què es tracta? Són passejades pel bosc, fent tot tipus d’activitats, per a estar present en l’aquí i l’ara, deixar anar tot allò que ens preocupa: estrès, problemes personals, problemes professionals… Aquests tallers de bany de bosc milloren la salut física i mental dels qui ho practiquen. No es tracta d’“abraçar arbres” ni ballar nus al voltant del foc, sinó senzillament de transitar-hi, una activitat a l’abast de tothom que està plena de beneficis.

Els banys de bosc o Shinrin Yoku

Els banys de bosc o Shinrin Yoku tenen el seu origen, com tantes altres teràpies, al Japó i el seu significat literal és absorbir l’atmosfera del bosc.

Al Japó ja és una pràctica plenament integrada: entre un i dos milions de persones practiquen el Shinrin-Yoku segons Yoshifumi Miyazaki, un dels pioners mundials de l’estudi científic dels banys de bosc i autor del llibre ‘Shinrin Yoku. Banys curatius del bosc.

Taller de bany de bosc

Una activitat ideal per a consolidar equips de treball

Des d’Ester Puig comunicació & marketing ens agrada cuidar als nostres clients i, per aquest motiu, hem creat un taller de bany de bosc adaptat a les necessitats de cada grup.

Tens una empresa? Vols sorprendre el teu equip? En aquests grups de treball és fomenta la comunicació, es forjen els vincles i es motiva a tot l’equip per tal d’establir millores significatives en el rendiment de cada persona.

Les investigacions mostren que el contacte amb la natura es relaciona amb un risc menor de patir trastorns emocionals i psicològics, malalties cardiovasculars, musculoesquelètiques, neurològiques, mentals i respiratòries, obesitat, diabetis i càncer, entre altres problemes de salut.

Viu una vetllada màgica, envoltat de naturalesa, arbres i deixa’t portar en tot moment.

Promoure bones activitats de team-building

Les activitats de team-building tenen múltiples objectius: motivar l’equip, cohesionar-lo, desenvolupar les seves habilitats, detectar àrees de millora i trobar una manera de potenciar el rendiment general a través del poder per cohesionar equips de treball.

Ajuntar persones i posar-les a treballar en alguna cosa és un acte puntual i s’aconsegueix fàcilment. Tot i això, cohesionar equips de treball, és a dir, construir un equip que funcioni al màxim de les seves capacitats a través de canals de cooperació, afecte i confiança és un procés. Per això, has d’entendre el team-building com un procés.

Ens encarreguem de cohesionar equips i millorar el seu rendiment a través del taller de bany de bosc. Vols viure aquesta experiència amb el teu equip de treball? Contacta’ns i et proposarem un taller a mida.