curs dones empresàries

Curs de Dones Empresàries – Fes brillar el teu negoci

Aquest octubre et recomano que viatgis amb mi a través d’aquest curs per a dones empresàries. Un curs de creixement personal que adquiriràs noves eines per a conèixe’t millor i per a fer créixer el teu negoci.
Què et limita? Què et fa por i no fas? Per a quin motiu creus que hi ha dies que estàs més motivada? Ja no saps com promocionar el teu negoci? Has perdut la creativitat? Tot té una explicació. Endinsa’t a trobar la teva llum.
Informa’t a [email protected]
T’espero!


Temari del curs

  • Abundància econòmica. Com puc ser més abundant? Com puc guanyar més diners a través del meu negoci?
  • Creativitat. Trucs i eines per a despertar la meva creativitat.
  • Numerologia. Quins són els mesos millors per a invertir? Fer promocions?
  • Les llunes i les emocions. Què passa quan estem en lluna creixent o plena? Com planificar millor les nostres accions segons les llunes i com aprofitar la seva energia per a fer canvis, presentacions, formacions, com estar millor emocionalment…
  • Motivació. Coaching emocional. L’actitud és vital per tal que un negoci tiri endavant. Et sents desmotivada? Cansada? Estressada?
  • Meditació. Com meditar per adquirir pau i sentir-nos vitals i plenes. Aprèn a escoltar la teva intuïció.
  • Pors. Superar bloquejos. Què et limita? És una persona o són els teus pensaments? Deixa enrere tot allò que no et deixa avançar i et donaré eines per a empoderar-te i sentir-te enèrgica.

El curs online té una durada d’un mes. Al final del curs, farem una sessió especial online entre totes. M’acompanyes?


Apunta’t al curs de Dones EmpresàriesAccepto el tractament de les meves dades segons la finalitat indicada en la informació bàsica de protecció de dades personals.


Sóc l’Ester Puig, periodista i consultora de màrqueting de petites i mitjanes empreses. Fa més de 10 anys que treballo en el sector de la comunicació. Tinc ganes d’ajudar-te a fer créixer el teu negoci!